Aivan suurenmoinen makuyhdistelmä terriinin muodossa.Ankka maistuu piirun verran voimakkaammalta kuin perusbroileri, ja sen liha on sävyltään myös riistalinnuille tyypilliseen tapaan tummempaa. Ankka on appelsiinin hyvä ystävä ja sopivat makunsa puolesta erinomaisesti yhteen.Terriini on tasaiseksi hienonnettu seos, josta valmistettu mureke on kypsennetty uunissa vesihauteessa. Terriini tarjotaan yleensä kylmänä ja se sopii esimerkiksi leivän päälle levitettynä joko sellaisenaan alkuruoaksi tai buffetpöydän tarjottaviksi. Kylmänä tarjottavan terriinin seuraan voi kattaa vaikkapa suolaisia tai pieniä etikkakurkkuja, marinoituja valkosipulinkynsiä ja mustia tai vihreitä oliiveja. Myös hillosipulit sekä rapea leipä ja raikas kasvissalaatti houkuttelevat terriinin seuralaisena.