Pieniä purentakokoisia herkkuja! Nämä uskomattoman herkulliset kuuluisan belgialaisen Chocolaterie Gallerin rawetes suklaat sisältävät erilaisia tekstuureja (pehmeitä, rapeita tai kermaisia) ja erilaisia makuja klassisesta (praliini, vadelma) uusiin ja odottamattomiin (keksi, riisimuro, popcorn). Gallerin kylän ympärille piilotetut makeat suklaat ovat täydellinen ja hemmotteleva tapa laskea päiviä jouluun!Vallonian murteessa sana rawete tarkoittaa “pieni, kaunis, ihana lisäys”. Vallonian alueelle Chocolaterie Galler perustettiin vuonna 1976. Siitä lähtien tuhannet suklaan ystävät ympäri maailmaa ovat rakastuneet tähän brändiin.Ainesosat: sokeri, kaakaotahna, täysmaitojauhe, kasvirasva (sheavoi, kookosöljy, auringonkukkaöljy), kaakaovoi, hasselpähkinät, inuliini, herajauhe (maito), oligofruktoosi, vähärasvainen kaakaojauhe, dekstroosi, suolattu karamellivoi ( glukoosisiirappi, sokeri, makeutettu kondensoitu maito, vesi, voi (maito), kerma, guérande-suola), mantelit, karamellisoitu sokeri, emulgointiaine: soijalesitiini, rasvaton maitojauhe, vadelmat, karamellisoitu glukoosi-fruktoosisiirappi, keksi (vehnäjauho (gluteeni) ), sokeri, voi (maito), rasvaton maitojauhe, ohramallas, suola), pikkuleipä (vehnäjauho (gluteeni), sokeri, kookosöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, glukoosisiirappi, luonnollinen väriaine: puuhiili, suola, hapatusaine) : natriumbikarbonaatti), paahdettu maissi (maissi, auringonkukkaöljy, suola, rosmariiniuute), tiivistetty vadelmamehu, luonnollinen vanilja -aromi, inverttisokerisiirappi, täyteaine: polydekstroosi, maitohillo (rasvaton maitojauhe, sokeri, makea hera, voi (maito), luonnollinen maku), Guérande -suola, rapea muro (riisijauho, sokeri, suola, kaakaovoi), paakkuuntumisenestoaine: isomaltti, glukoosisiirappi, dekstriini, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, luonnollinen vadelma-aromi. Tumma suklaa: vähintään 60% kaakaota Maitosuklaa: vähintään 30% kaakaota. Valkoinen suklaa: vähintään 23% kaakaota.Säilytys: Säilytä korkeintaan 21 ° C: n lämpötilassa.