Kahvikone La Pavoni "Esperto Edotto"

Kahvikone La Pavoni "Esperto Edotto"
Brand: La Pavoni
1899 EUR
Lisätietoja

La Pavoni “Esperto” on huippuluokan kaupallinen vipukone. Laadukkaat materiaalit ja mahdollisuus jatkuvasti valvoa uuttopainetta vetämällä vipua alas, antavat vaativimmankin käyttäjän valmistaa räätälöidyn espresson. Kyseessä on kilpailukone todellisille espressoasiantuntijoille.Uusi “Esperto” -sarja on varustettu ammattimaisilla ominaisuuksilla ja laitteilla, kuten:- Uuttopaineen profilointi- Ryhmälämpötilan osoitin- Kaksi höyrysauvaa- Kilpailusuodattimet: 9, 16, 20 g- Kilpailu shower 200 µm suodatuskapasiteetilla- Tampperi, INOX AISI 304, 300 g- “Fascino” -suodatinpidike erityisen kermaisille espressoilleTekniset ominaisuudet- Tarjoaa jopa 16 kupillista espressoa 1,6 litran vesisäiliöllä- Höyrytoimitus: 15 min- Boilerin paine: 0,7-0,8 bar- Keskimääräinen lämmitysaika: 5 min- Varoventtiili- Höyryhana vaihdettavalla höyryputkella / Cappuccino Automatic- Höyrysauva suuttimella 1 reikä Ø 1,5 mm- Höyrysauva suuttimella 1 reikä Ø 2 mm- Manometri boilerin paineen säätämiseen- Uuttopaineen profiloinnin ohjaus- Ryhmän lämpötilan osoitin- Ammattimainen suodatinpidike kultaista messinkiä- Ammattimainen ““Fascino”” -suodatinpidike kultaista messinkiä- Kilpailusuodatin, 1 kuppi, 9 g- Kilpailusuodatin, 2 kuppia, 14-16 g- Kilpailusuodatin, 20 g- Kilpailu shower 200 µm suodatuskapasiteetilla- Vesitason ilmaisin- ON / OFF kytkin- Merkkivalo- Manuaalinen nollaus turvatermostaatti- Painestaatti tasaisen paineen ylläpitämiseksi boilerissa- Lämmityselementti: 950 W- Leveys x syvyys x korkeus: 200 x 290 x 366 mm- Paino: 6,2 kg- Jännite: 220-240V 50/60Hz; 120V 60HzLisävarusteet sisältävät: höyrysauva, Cappuccino Automatic, ammattimainen suodatinpidike, ““Fascino”” suodatinpidike, 3 suodatinta (single, tupla ja kilpailu), kahvikauha ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu tampperi.***“Smeg”-ryhmän äskettäin hankkima “La Pavoni” on brändi, joka tunnustetaan aina todellisen italialaisen huippuosaamisen symboliksi kahvikoneiden valmistuksessa. Tuloksena on paras italialainen espresso. Yritysoston myötä yhtiöt voivat nyt jakaa tietotaitonsa kiinnittäen suurta huomiota suunnitteluun ja yksityiskohtiin, sekä vahvistaa samalla Italiassa valmistettujen tuotteiden arvostusta.