Cafe Ulpukka

post thumb
Kahvitauko
by Asta/ on 17 Aug 2021

Cafe Ulpukka

Cafe Ulpukka on viihtyisä kahvila Raisiossa ja se sijaitsee nimensä mukaisesti Uintikeskus Ulpukassa. Kahvila on monipuolinen ja tarjolla onkin kahvin lisäksi myös lounasta sekä pitopalvelu hoitaa isommatkin juhlat. Myös lasten synttäreiden järjestäminen hoituu rutiinilla. Koska kyseessä on uintikeskus, ovat synttärit myös lapsille usein sanan mukaisesti kosteita. Juhlat tosin hoidetaan uimataidottomien ehdoilla. Näissä juhlissa on varmasti hauskaa eikä tämä 3 tuntinen tunnu juhlijoista liian pitkältä.

Cafe Ulpukka on monipuolinen kahvila

Cafe Ulpukka Raisio on monipuolinen kahvila. Sen lisäksi, että se tarjoaa kahvia ja leivonnaisia, on mahdollisuus saada myös maittava puuroaamiainen neljänä päivänä viikossa. Kahvilatuotteet valmistuvat omassa keittiössä, joten itse leivottu sämpylä tai leivonnainen on todellakin paikkakunnan parasta. Aamu-uinnin yhteydessä voi syödä maittavan aamiaisen ennen kuin lähtee päivän muihin askareisiin. Ja ahkeran uimisen jälkeen on varmasti nälkä.

Ulpukka tarjoaa myös arkisin lounasta. Viikoittainen ruokalista vaihtelee ja mikä parasta, ruoka on aitoa kotiruokaa. Ruokailua ei ole pakko hoitaa kahvilan tiloissa vaan tarjolla on myös take away lounaita. Jos olet grillituotteiden ystävä, voit huoletta kävellä ovesta sisään ja poimia itsellesi parhaat sekä herkullisimmat herkut. Tuoreus on kahvilan myyntikikka ja se on onnistunut todella hyvin.

Cafe Ulpukka Raisio ja pitopalvelu

Cafe Ulpukka on kunnostautunut myös siinä, että tarjolla on juhlien järjestämiseen apua. Aina ei kannata itse valmistella kaikkea, vaan voi pyytää pitopalvelua auttamaan. Voit joko noutaa tarjottavan kahvilasta tai toisena vaihtoehtona kahvila tuo kaiken sinne, missä juhlasi ovat. Tarjolla on valmiit menu -vaihtoehdot, mutta pystyt myös tilaamaan yksilöllisen tarjoilun. Silloin kaikki tarjottava räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

Cafe Ulpukka on tottunut järjestämään muutaman kymmenen hengen juhlista aina sinne useamman sadan hengen tilaisuuksiin. Joten kokemusta on paljon ja järjestäminen hoituu jo rutiinilla. Lisäksi voit pienempiin juhliin tilata esimerkiksi täytekakun tai voileipäkakun, jos sinusta tuntuu, että et onnistu niiden kanssa ja haluat ottaa juhlasi varman päälle.

Herkut vaativaan makuun

Siinä, missä herkut tehdään noudattaen kaikkia mahdollisia hygienia ohjeita, voi kutsujen emäntä tai isäntä keskittyä laatimaan vierailleen maukkaan kutsun. Viruksia on torjuttava myös tietokoneella, joten Bitdefender Antivirus -asennus auttaa huomattavasti kutsun lähtemistä turvallisesti. Juhlia on mukava viettää, kun tarjottava on herkullista ja suurella sydämellä valmistettu. Pitopalvelun kautta ei tarvitse itse tehdä niin paljon ja väsyttää itseään juuri ennen tilaisuutta. Juhlien emäntä voi nauttia vieraista pirteänä.

Raisio on sijainniltaan hyvä ja Cafe Ulpukka palvelee juhlijoita myös lähikunnissa. Ja jos oikein hyvän pyynnön esität, niin he tulevat jopa hiukan kauemmas. Tätä kannattaa aina kysyä, koska tarjottavat ovat ensiluokkaisia ja voit vaikkapa esittää toiveita siitä, millainen täytekakun on oltava maultaan tai koristukseltaan.

Cafe Ulpukka palvelee aikuiset ja lapset

Ei ole mikään mahdottomuus hankkia tarjottavia, herkullisia leivonnaisia Cafe Ulpukasta ja tilata netistä ihanat ja herkulliset kahvituotteet. Papu Cafe on panostanut valikoimiinsa ja sieltä saat erikoisemmat kahvit joko kapseleina tai itse jauhettavina papuina. Espresso on aina hyvä makuelämys, vaikka sitä keittäisi ihan tavallisella keittimelläkin. Sitä voit lisätä vaikkapa tavallisen kahvin joukkoon tuomaan pikanttia makua.

Lasten synttärit voi hyvin järjestää Cafe Ulpukassa. On kuitenkin muistettava, että osallistujille on laitettu alarajaksi 5 vuotta. Koulutetut ohjaaja järjestävät lapsille ikimuistoista ohjelmaa ja kahvilan puolelta tulee tarjoilu. Lastenjuhliin on omat menuvaihtoehdot, joten tarjonnan miettiminen on suhteellisen helppoa.

Cafe Ulpukka on monipuolinen kahvila. Heidän tarjontaansa ei ole kehuttu turhaan vaan kehut menevät aivan oikeaan osoitteeseen. Jos haluat pitää juhlat lapsille tai tarvitset pitopalvelua, on hyvin selvää, mihin suuntaan lähetät tiedustelun ja kenen kanssa on helppoa aloittaa juhlien suunnittelu. Kahvilan itse tekemät herkut ovat suussa sulavia ja niiden avulla saat juhlasi onnistumaan etkä rasita itseäsi turhaa.