Kahvila Kruununhaka

post thumb
Kahvitauko
by Asta/ on 03 Aug 2021

Kahvila Kruununhaka

Kahvilat ovat kahvin ystäville loistava tapa tutustua erilaisiin erikoiskahveihin. Tällöin erilaisia makuja voi maistella ostamalla vain mukillisen kerrallaan koko paketin sijaan. Mikäli valikoimasta löytyy erityisen hyvän makuinen kahvi, voi samaa makua tilata Papu Cafen -verkkokaupasta. Kahvila Kruununhaka on etsityimpiä hakusanoja, kun kyseessä ovat kahvilat. Helsingin keskustassa sijaitsevassa kaupunginosassa liikkuu päivittäin paljon ihmisiä. Alueella on myös paljon valinnanvaraa kahviloiden suhteen.

Kahvila Kruununhaka ja erikoiset kahvilat

Kruununhaka kahvila voi olla samalla myös taidenäyttely. Kahvilan ja taidenäyttelyt yhdistävä kohde on esimerkiksi Encanto Art Cafe, joka sijaitsee Kruununhaan Maneesikadulla. Se tarjoaa erilaisten kahvielämysten lisäksi kuukausittain vaihtuvan taidenäyttelyn, taidetyöpajoja ja kulttuuritapahtumia. Kesäaikaan tarjolla on myös aurinkoinen terassi. Pieni ja tunnelmallinen kahvila tarjoaa kahvien lisäksi myös aamiaista ja lounasta, jolla on aina tarjolla myös vegaaninen, kasvis- sekä gluteeniton vaihtoehto.

Encanto Art Cafe tarjoaa kahvien ohella nautittavaksi myös leivonnaisia kuten uunituoreita korvapuusteja. Siellä voi kokeilla leivonnaisten ohella erikoisempiakin kahveja. Niitä maistelemalla voi löytää uuden suosikkikahvinsa, jota voi tilata myöhemmin myös Papu Cafen verkkokaupasta kotona valmistettavaksi. Encanto Art Cafe tarjoaa sivustollaan listan sen tarjonnasta. Lisäksi kahvilan Instagram-tili on täynnä toinen toistaan herkullisemman näköisiä kuvia.

Kruununhaka kahvila saksalaisittain

Kahvien ystävät pääsevät myös saksalaisen kahvilan tunnelmaan keskellä Helsinkiä. CafeLOV on saksalainen kahvila ja ruokapaikka aivan Helsingin sydämessä Kruununhaassa. Tämä kahvila Kruununhaka on saanut alueen kahviloista parhaimpiin kuuluvia arvioita ja on monien kävijöiden suosikki. Se tarjoaa kodikkaan tilan sekä pienen aurinkoisen terassin. Tarjolla onkin kahvin lisäksi herkullisia leivonnaisia sekä maukkaita ruoka-annoksia, jotka tarjoavat monia Saksasta tuttuja makuja.

Moni kahvila Kruununhaka tarjoaa kuvia juoma- ja ruokatarjoiluistaan sekä tietenkin myös ruokalistan. CafeLOV:n ruokalistaa voi tarkastella kahvilan sivustolla ja sen Instagram-tili on täynnä herkullisia juomia sekä ruoka-annoksia. Kahvilaan voi poiketa ohikulkumatkalla, mutta se ottaa vastaan myös etukäteen tehtyjä varauksia.

Kauppatori tarjoaa nähtävyyksiä ja kahvielämyksiä

Kauppatori on Helsingin kuuluisimpia toreja. Se on etenkin kesäisin paikallisten sekä turistienkin suosiossa. Helsingin nähtävyyksistä kiinnostuneiden kannattaakin suunnata Kauppatorin liepeillä sijaitseviin kahviloihin. Ne tarjoavat upeat näköalat sekä merelle että alueen nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi Keisarinnankivi, Presidentin linna ja Korkeimman oikeuden palatsi. Kokeile herkullista erikoiskahvia, nauti hetkestä ystävän tai perheen kanssa ja ihastele samalla maisemia. Voit myös pelata puhelimellasi. Lue lisää aiheesta sivulta onlinecasinosuomi.fi ja kokeile pelejä ilmaiseksi.

Kauppatori tarjoaa loistavat mahdollisuudet kauempanakin sijaitsevien tunnetuiden nähtävyyksien tarkastelemiseen. Torilta lähtee varsinkin kesällä säännöllisesti lauttoja Suomenlinnaan ja Korkeasaareen sekä saariston risteilyille. Esimerkiksi Suomenlinnasta löytyy myös kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia kahveja ja syötävää. Kauppatorilla järjestetään ajoittain myös erilaisia tapahtumia, kuten urheiluun liittyviä tapahtumia.

Kahvila Kruununhaka tarjoaa monipuolisia kahvielämyksiä

Kruununhaasta löytyy myös Papu Cafe -kahvila. Kahvila kertoo, että sen intohimona ovat erilaiset erikoiskahvit, joten se tarjoaa todella hyvän tilaisuuden tutustua erilaisiin kahveihin. Sen käyttämät kahvipavut ovat myös peräisin paikallisilta suomalaisilta tuottajilta. Kahvin pariksi voi ostaa myös kotitekoisia leivonnaisia, jotka ovat sekä herkullisia että ulkonäöltään todellista silmänruokaa.

Kruununhaan alueelta löytyy tässä artikkelissa mainittujen kahviloiden lisäksi toistakymmentä erilaista kahvilaa, joten alueella liikkuville on varmasti enemmän kuin tarpeeksi valinnanvaraa. Ne tarjoavat aina täysin erilaisen kahvielämyksen kuin minkä kahvin juominen kotona tarjoaa.

Kahvila Kruununhaka on loistava tapa tutustua erilaisiin kahvilajeihin kupillinen kerrallaan. Suosikkikahvinsa löydettyään voi tilata samaa kahvia myös kotiinsa Papu Cafe -verkkokaupan kautta. Erikoisempia vaihtoehtoja tehdessä voi tarvita myös erilaisia valmistusvälineitä. Kaikkia erikoiskahveja ei voi valmistaa tavallisella kahvinkeittimillä tai niistä ei ainakaan saa useinkaan yhtä hyviä kuin oikeilla laitteilla valmistettuna. Tarvittavia välineitä saa myös hankittua verkkokaupasta.